زندگی در میان زندگیها
در این کتاب و در دو کتاب ، سفر روح۲ و سرگذشت روح۳ ، ایده تناسخ مورد تأیید نویسنده نیست، بلکه آنچه بر آن تاکید شده بقای روح و تجربه زندگیهای متوالی به منظور طی کردن مسیر کمال است. دکتر نیوتن با رویکرد علمی همان سخنی را مطرح میکند که در سنت اسلامی و عرفانی به آن اشاره شده است: آمدن ما به این عالم خاک اتفاقی و بدون حساب و کتاب نبوده، بلکه فرصتی است برای طی کردن مراتب کمال و در نهایت بازگشت و پیوستن به آن مبدئی که مولانا آن را چنین توصیف کرده است.
|
|
در زیر گزیدهای از کتاب آمده است.
راه و رسم ارواح: اصول روحی
روح را نمیتوان تعریف یا اندازهگیری کرد. چون آفرینش الهیاش در هیچ چارچوب تعریفی نمیگنجد. موفقترین گزارشها در مورد جوهر روح، معرف انرژی هوشمندی است که فناناپذیر است و توسط امواج ارتعاشی خاصی از نور و رنگ آشکار میشود. تمام انسانها روحی دارند که تا لحظهی مرگ به جسم انتخاب شدهشان متصل میماند. روحها در انتخاب جسم مادی بعدیشان نقش دارند. … هر روح یک هویت فناناپذیر منحصر به فرد دارد. وقتی که به یک مغز بشری میپیوندد، این «خودِ» روحی با خلقیات احساسی، یا همان «خود» بشریِ آن جسم در هم میآمیزد تا شخصیتی واحد اما موقتی برای آن زندگی پدید آورد. معنای ثنویت ذهن ما همین است.
در حالی که خاطرات روح ممکن است به واسطۀ فراموشی از ضمیر خودآگاه فرد پنهان بماند، الگوهای فکریِ روح بر مغز او تأثیر میگذارد تا انگیزههای لازم برای انجام برخی کارها در او به وجود آید. روح بارها و بارها به جسم میآید تا با پرداختن به درسهای مرتبط با عملکردش در زندگیّهای قبلی، به سطوح بالاتر کمال دست یابد. هر شخصیتی در هر زندگی، سهمی در تکامل روح دارد. دانش و خِرَد روحها از طریق این روندِ یادگیری افزایش مییابد. ضمن اینکه در فاصلۀ بین زندگیها، تحت هدایت معلمان روحیشان میتوانند افکار و کردارهایشان در زندگیهای گذشته را ارزیابی کنند و سطح آگاهیشان را ارتقا دهند.
سیارۀ ما یکی از بیشمار دنیاهایی است که به عنوان مدارس آموزشی در خدمت پیشرفت روح عمل میکنند. در طول حضورهای موقتی ارواح روی زمین، این فرصت برایشان فراهم میآید تا از طریق آزمون و خطا درسهایشان را یاد بگیرند و اینگونه بر خِرد خویش بیفزایند. انسانها، محدود به یک زندگیِ از پیش تعیین شده نیستند. امکانات و احتمالات متعددِ حاصل از عملکردهای پیشین و میثاقهای روحی قبلی، تابع آزادی ارادۀ روح هستند. … در لحظۀ مرگ جسم، روح به عالم ارواح و مبدأ آفرینش خویش بازمیگردد. از آنجایی که بخشی از انرژی روح هرگز عالم ارواح را به هنگام ورود مجدد به جسم ترک نکرده، روح بازگشته دوباره به اصل خویش میپیوندد. لذا یادگیری در عالم ارواح هرگز برای روح متوقف نمیشود. عالم ارواح، بیشتر از آنکه مکان بیحرکتی و سستی باشد، به نظر مکان گذاری برای ارواحی است که به اَشکال بالاتر انرژی تکامل مییابند و به تواناییهای آفرینشی دست مییابند. عالم ارواح توسط ارواح متخصصین پیشرفتهای که دیگر به جسم نمیآیند اداره میشود و این ارواح امور روحهای تحت مراقبت خود را سروسامان میدهند. وقتی روحهایی که به جسم میآیند، خودشان به سطوح بالاتر خِرد و آگاهی میرسند، به ارواحی میپیوندند که وظیفهشان کمک به روحهایی است که هنوز به جسم میپیوندند.
به نظر میرسد هدف نهایی تمامی روحها، رسیدن به کمال است و در نهایت پیوستن دوباره به « مبدأ»یی که آنها را خلق کرده است.
۱ – Life Between Lives: Hypnotherapy for Spiritual Regression
۲ – مایکل نیوتن، ترجمه محمود دانایی
۳ – مایکل نیوتن، ترجمه محمود دانایی
با عرض سلام و تشکر اززحمات شما
خوشحالم که بار دیگر ما را در مسیر این حرکت روح قرار دادید.
با وجودی که چیزهایی در جهت سیر کمال روح خوانده ام وکمی می دانم ولی هر چیزی که مارا بیشتر در جهت این شناخت روشنتر کند برایمان بهتر است. باوجودی که سالهاست با راه استاد الهی اشنا شده ام وکتابهای ایشان واقای پرفسور بهرام الهی را می خوانم ولی عطشی برای شناخت بیشتر و واضحتر از روح در من است. با خواندن کتاب سرنوشت روح ،و سفر روح خیلی از ناشناخته های زندگی ام را فهمیدم. حتی در یک زمانی که کتاب سرنوشت روح را می خواندم باعث شد یک تصمیم سرنوشت ساز زندگی ام را بگیرم.
ممنون از این همه محبت وزحمات شما.
ba salam va tashakor faravan baray seyre kamale rooh in darse brsyar mohem . baz ham mamnon az zahamat metis aziz .
با سلام و سپاس بشر اگر بخواهد از رنج و درد به ظاهر بی عدالتی رهایی یابد باید زندگی های متوالی بطریق سیر صعودی را قبول کند . با مطالعه کتاب معنویت یک علم است نویسنده پرفسور بهرام الهی بیشتر به حقیقت زندگی های متوالی پی خواهیم برد.
با سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان و با تشکر فراوان از زحمات همیشگی شما
امیدوارم خداوند مهربان کمک کند تا ما بهتر بتوانیم نقاط ضعفمان را بشناسیم و در این محیط آموزشی بهترین راه را برای به تعادل رساندن آن نقاط ضعف بکار ببریم.
متن کتاب بسیار زیبا و مفاهیم آن فارغ از مفهوم تناسخ می باشد چندین بار آنرا مطالعه کرده امم و نکات آموزنده ای در آن از مفاهیم سیرکمال یافته ام.
ضمن عرض سلام و تشکر از متیس عزیز برای عرضه این مطالب آموزنده که یاد آور آنست که هر چه پیش میرویم بیشتر مواردی را که زمانی اولیایی همچون مولانا و دیگران به رمز و راز بیان میکردند امروزه به تدریج همان گونه که پیش بینی هم شده بود با اصول علم و شواهد غیر قابل انکار به ثبوت میرسد. انشاالله شاهد روزی باشیم که این حقایق بصورت واقعی در دسترس همگان قرار گیرد.
با سلام و عرض ادب خدمت متیس و همکاران گرام.
سپاسگزارم از زحمات شماو همچنین از مقاله بسیار
ارزشمند.
با احترام
با عرض سلام ونشکر مجدا:
می خواستم بدانم این کتاب را از کجا می توانم تهیه کنم به چند جا که می دانستم مراجعه کردم ولی موجود نبود.
لطفا اگر می شود راهنمایی کنید. منمنون از زحمات شما
مرسی از متیس عزیز که انگیزۀ مطالعۀ این کتاب را برایم آورد.
با سلام .
با یادآوری و تکرار این مطلب طی روز بما کمک می کند هدف خود را فراموش نکنیم « تنها دلیل حضور ما در این دنیا پرداختن به سیر کمال معنوی مان است »
با تشکر
با سلام و تشکر از متیس عزیز بخاطر معرفی این کتاب
آموزنده
زیبا ترین چیز و والاترین ارزش در خلقت حقیقت است.هرچه
انسان بتواند به حقیقت نزدیکتر شود خودش را بهتر شناخته
ودر واقع به احوال خودش و اینکه در این دنیا چه باید
بکند نزدیک تر میشود.
به قول مولانا:
روزها فکر من اینست و همه شب سخنم
کـه چـرا غافـل از احـوال دل خـویـشـتنـم
از کجا آمده ام، آمدنم بهر چه بود؟
به کجا می روم؟ آخر ننمایی وطنم
با سلام و تشکر فراوان
هر چقدر که بیشتر از عالم ارواح می دانیم به گذرا بودن این دنیای مادی بیشتر پی می بریم وبه دنیای ارواح علاقه مند تر می شویم چون آفرینش و هدف آن برایمان ملموس تر می شود وتوجه مان نسبت به هدف بیشتر و آگاهانه تر می شود
با عرض سلام
از زحمات شما و معرفی این کتاب خیلی متشکرم.
نکته مهم در این کتاب اینکه( یاد گیری در عالم ارواح هرگزبرای
روح متوقف نمی شود)
کمال انسانیت علم است و ادب و ارکان
علم عبارت از دانستن اینکه برای چه آمده و برای چه باید بماند
و وظیفه اشدر این عالم چیست
آثارالحق
با سلام و تشکر فراوان از معرفی این کتاب بسیار مفید برای درک بهتر عدالت خالق
با سلام و تشکر از زحمات دست اندرکاران
روح (نفس ناطقه ) شیئی است که مایه موجودیت حیات ؛ ومبداء
خواص احساسات ؛ و قوه فعل و انفعالات ؛ و منشاء اساس تشکیلات
؛ و مدبر و مدیر انتظامات ؛ در هیولای وجود و ماهیت ؛
و خلقت و طبیعت ؛هر موجودی می باشد
معرفت الروح چاپ اول ص ۲۹
ممنون از متیس عزیز. ..خواندن مقالات شما و مرور دوباره این مطالب، جان دوباره ای به من داد. کاش بفهمیم که تنها هدف ما در این دنیا، سلوک است و بس.
با سلام وخسته نباشیدوتشکر از متیس عزیز ،با خواندن این مقاله انگیزه کار کردن روی خود را پیدا کردم تا در روی کره زمین هستیم باید تلاش کنیم تا روح پخته شود با تشکر